Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans testdagen er aflyst

Le Mans 
02/12/08 

Le MansAutomobile Club de l'Ouest har i år valgt at lytte til deltagerne på Le Mans, og har i samråd med dem valgt aflyse den planlagte testdag der skulle være afviklet den 31. maj. 2009. Man overvejer dog stadig, om der skal holdes en samlet test, sammen med Le Mans Series deltagerne før selve 24-timers løbet på Le Mans. Denne test skulle det så være frivilligt at deltage i.
 

For rigtige Le Mans fans er det være en besynderlig situation, for test/pre-kvalifikationen har altid været en god optakt til Le Mans, og hertil har mange teams fået testet på banen, samt vist hvad de kan.

Automobile Club de l'Ouest oplyser at testdagen aflyses for at spare omkostninger for de enkelte teams.
Det betyder, at de mange Le Mans teams skal finde andre steder i verden hvor de kan high speed teste, men det bliver svært at finde noget som Mulsanne langsiden.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  • Halvdelen af Le Mans 2009 feltet er fundet
  •