Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Estoril - fri træning og kvalifikation

Formel Renault 
29/11/08 

Formel RenaultDer køres denne weekend Formula Junior Winter Series på Estoril banen, og serien lever fuldt op til sit navn, for noget atypisk er det vinterkoldt på den syd portugisiske bane, noget som blandt andet snød den ene af de danske deltagere.
 

Der deltager 25 kørere i Formula Junior Winter Series weekenden, som udover de to danske kørere Kevin Magnussen og Marco Sørensen, tæller kørere fra Angola, Portugal, England, Spanien, Polen, Brasilien, Italien og Frankrig.


James Calado satte pole position.
(Foto: FullFrameSports.net / Mário Correia)

I formiddagens fri træning, var Kevin Magnussen blandt de kørere der fik det kolde vejr at mærke, mens han var på banen i næsten frostgrader både regnede og haglede det.
Under disse forhold snød underlaget den danske Formel Ford mester, og han endte i en af 'sandkasserne'.

I den efter følgende kvalifikation var det igen ved at gå galt for unge Magnussen, han spandt rundt i 'Variante', men reddede situationen, og fik senere kørt tiden 1:59,793, hvilket rakte til en startplacering som nummer 8.
Marco Sørensen blev med tiden 2:00,800 placeret som nummer 10.

Pole position gik til englænderen James Calado, der rundede Estorilbanen i tiden 1:56,909.

Kilde: Super Mário


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Kevin Magnussen
 • Marco L. Sørensen
 • Estoril
 • Ronnie Bremer og Kevin Magnussen
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her