Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Team Modena skifter klasse

Le Mans
Series 

25/11/08 

Team Modena der vandt tre af årets fem afdelinger i Le Mans Series i GT1 klassen, vil til 2009 sæsonen skifte deres Aston Martin DBR9 ud med en Ferrari F430 GT, samtidig med at de søger nye og større udfordringer ved også at skifte til GT2 klassen.
 

Selv om Team Modena duoen Tomas Enge og Antonio Garcia vandt tre af denne sæsons fem løb i Le Mans Series, blev de alligevel slået i mesterskabet af Luc Alphand's Corvette team.

Om det er disse to kørere der også skal køre Team Modena's nye Ferrari F430 GT i GT2 klassen er endnu uvist, teamejer og -chef Graham Schultz oplyser at han i øjeblikket forhandler med flere interesserede kørere.

Udover deltagelsen i Le Mans Series i 2009, har Team Modena selvfølgelig også planer om at stiller op i Le Mans 24-timers løbet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Antonio Garcia
  • Tomas Enge
  • Team Modena
  •