Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Speedcar Series

Dubai test - mandag - dag 1

Speedcar Series 
25/11/08 

Nuværende og måske kommende deltagere i Speedcar Series påbegyndte i går en 2-dages test på Dubai Autodrome. Førstedagens hurtigste kører var den tidligere Champ Car, Formel 1 og NASCAR kører Jacques Villeneuve.
 

I går var der ni kørere på banen, og udover dagens hurtigste kører var også Stefan Johansson og Mathias Lauda på banen, som repræsentanter for de kørere der tidligere har siddet i en Speedcar Series racer.
Men alligevel var oplevelsen ny for dem, da der til denne sæson er foretaget nogle vitale ændringer på racerne, der dels er blevet lettere fordi visse karrosseridele nu er i kulfiber materiale, samtidig er motoren vokset til 6,2 liters slagvolume - en kombination der nok skal gøre de NASCAR lignende racere endnu hurtigere.

'Debutant holdet' bestod af Khalid Al Zarooni, Eric Charles, Christopher Zoechling der tidligere har testet i Speedcar Series, mens der for de to italienere Massimo Cioci og Beppe Perazzini, samt englænderen Nigel Greensall var tale om ren debut i klassen.

Mandagens tider:

Plac.KørerTid
1Jacques Villeneuve1:43,56
2Christopher Zoechling1:43,76
3Mathias Lauda1:43,83
4Stefan Johansson1:45,00
5Massimo Cioci1:45,07
6Khalid Al Zarooni1:46,07
7Beppe Perazzini1:47,07
8Nigel Greensall1:48,00
9Eric Charles1:49,28

Dansk/thailandske Jack Lemvard der også deltager i denne 2-dages test var ikke på banen i går, så vi må formode at Team Maritus sender ham på banen i dag.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Jacques Villeneuve
  • Mathias Lauda
  • Stefan Johansson
  • Dubai Autodrome
  • Dansker op mod tidligere Formel 1 kørere
  •