Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Pas på - sponsor bag rattet!

Formel Ford - DK 
25/11/08 

Som en sjov og spændende afslutning på sin debutsæson i Formel Ford, inviterede Dennis Lind, Roskilde, onsdag den 19. november sine sponsorer til Padborg Park til et kør-selv-event.
 

"Det er en perfekt chance for at give mine sponsorer en oplevelse og forståelse for, hvad det vil sige at køre en formelbil", fortalte Dennis forud for arrangementet.

Desværre havde vejrguderne valgt at sende regn ned over banen, så det var en våd fornøjelse for de fartglade sponsorer, der dog fik kørt en del omgange på banen.


Sponsorerne havde en spændende dag på trods af det kolde og våde vejr.
(Foto: Gripping Media)

Dennis fik også tilbagelagt en del omgange, men omkring middag var banen for våd til at få noget fornuftigt ud af bilen. Til gengæld viste North European Zone-mesteren hvad det vil sige at have kontrol over bilen - der blev driftet og leget bag rattet på den blå Van Diemen-racer, og det med en overbevisende kontrol, der blev kvitteret med klapsalver fra tilskuerne.


Dennis fik kørt en masse omgange på banen.
(Foto: Gripping Media)

"Det er faktisk god træning i at kende bilens grænser", fortalte Erik Magnussen, Dennis' teamchef, der ikke et sekund var i tvivl om, at Dennis kunne styre raceren på denne uvante måde.


De glade sponsorer efter at have oplevet Padborg Park fra første parket.
(Foto: Gripping Media)

Lørdag den 29. november er Dennis og Fluid Motorsport at finde i Radisson SAS Scandinavia Hotel i København, hvor han skal modtage sin sølvmedalje for den flotte præstation i årets Formel Ford-mesterskab.

Dennislind.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  •