Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toro Rosso venter med afgørelse

Formel 1 
21/11/08 

Toro Rosso Formel 1 teamet tester i øjeblikket kørere som kan være aktuelle til et sæde i teamet. Det ser dog ud til at man venter med en afgørelse.
 

Flere kørere er til test hos teams som måske har en eller flere pladser ledige. Heriblandt er Toro Rosso som efter forfremmelsen af Sebastian Vettel til moderteamet Red Bull Racing, skal finde en afløser - eller måske to.

Sebastian Vettel er væk, og man har ikke været ovenud begejstret for franskmanden Sebastien Bourdais, som først i den sidste tredjedel af sæsonen, begyndte at vise at han altså godt kan det der med formelbiler. En ting er Champ Car - noget andet er Formel 1, det har vi set mange eksempler på gennem tiden. Sebastien Bourdais har haft sit hyr med at finde sig til rette.


Sebastien Buemi
(Foto: Getty Images - Mark Thompson)

Ved testen i Barcelona i denne uge, har Toro Rosso haft Sebastien Buemi bag rattet, ligesom den tidligere Super Aguri kører, Takuma Sato, også har testet for teamet. Takuma Sato var hurtigst af alle på førstedagen i Barcelona og har vel gjort det godt i de to dage han har testet.


Takuma Sato håber på kontrakt
(Foto: Getty Images - Mark Thompson)

Så er det nærliggende at tro at mange øjne hviler på den japanske kørere. Og det gør det også, men han tager det dog tilsyneladende roligt. Han forventer ikke besked fra Toro Rosso lige med det samme.<

"Jeg har virkelig nydt at teste og at være tilbage i en Formel 1 bil igen. Jeg tror dog ikke at Toro Rosso har travlt med at træffe en afgørelse. Det bliver måske i slutningen af året eller i starten af næste år at de beslutter sig."

Så kommer spørgsmålet om penge selvfølgeligt frem. Mange har problemer med at skaffe penge. Det gælder både teams og kørere. Også Takuma Sato. Han siger ligeud at han ikke selv har alverden at bidrage med, men håber på at nogle personlige sponsorer forhåbentligt vil bidrage med de nødvendige midler. Som det ser ud lige nu er der sålænge at Toro Rosso ikke har bestemt sig for noget, stadig ledige sæder i teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Sébastien Bourdais
  • Sébastien Buemi
  • Takuma Sato
  • Scuderia Toro Rosso
  • Køen ved Toro Rosso vokser
  •