Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Første test med den nye M3'er

ALMS
GT Class 

20/11/08 

American Le Mans SeriesI går kørte BMW Rahal Letterman Racing Team deres første test på Road Atlanta, med den BMW M3 som de indsætter i næste års American Le Mans Series mesterskab, hvor den skal deltage i GT2 klassen i direkte kamp med Jan Magnussen's Chevrolet Corvette.
 

Hovedparten af onsdagens test på Road Atlanta blev udført af Jörg Müller, der sluttede dette års World Touring Car Championship på 7. pladsen i en BMW 320si.

Udover Jörg Müller var også teamejer og teamchef Bobby Rahal selv ude og teste med BMW M3 GT2 raceren.

Testkørslerne på Road Atlanta fortsætter i dag, hvorefter teamet rykker til Sebring banen i Florida, hvor der skal testes i næste uge, som optakt til det 57. Mobil 1 Twelve Hours of Sebring.

Når American Le Mans Series sæsonen 2009 starter på med 12-timers løbet på Sebring, har BMW Rahal Letterman Racing Team to af de nye BMW M3 GT2 racere med på startgridden.
Indtil nu er der sat navn på de to første af køreren til BMW racerne, og det er et par både ALMS og BMW 'veteraner' - Bill Auberlen og Joey Hand.


Skulle du selv have fået lyst til at overvære sæsonpremieren på Sebring i marts 2009, og se de nye BMW M3 racere samt ikke mindst Jan Magnussen i GT1 Corvetten en af de sidste gange den kører, er der nu mulighed for det. Du kan købe en skræddersyet rejsepakke til Florida - 10 dage i sol og varme med 12-timers løbet som turens højdepunkt - denne rejse arrangeres af Motor Sports Rejser, turen til Florida har afrejse den 14. marts og hjemkomst den 24. marts.
Kun få pladser tilbage, så tilmeld dig nu!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Bill Auberlen
  • Joey Hand
  • Jörg Müller
  • Rahal Letterman Racing
  • Road Atlanta
  • Sebring
  • De to første BMW kørere på plads
  •