Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tidlig julefrokost hos Audi

Le Mans 
11/11/08 

Le MansFire ringe, fire sejre. Afslutningsfesten for et forrygende år gik ikke stille for sig i Audi Motorsport, der i aftes mødtes i Audi Forum Neckarsulm for at sige tak for sæsonen 2008.
 

"Le Mans, DTM, LMS og ALMS. Vores sejre på asfalten har gjort det muligt for de fire ringe at skinne over hele verden. Vi har bevist, at diesel-teknologi i de rette hænder kan komme langt. For Audi som mærke har året været enestående og bliver svært at slå. Vores undersøgelser viser, at Audi som brand og imagemæssigt står stærkest, når vi har vundet på racerbanerne. Vi står stærkere end nogensinde," sagde en begejstret administrerende direktør, Rupert Stadler.

For Frank Biela og Emanuele Pirro var der ekstra hæder, idet de to veteraner nu officielt stopper som fabrikskørere på højeste niveau for at give plads til yngre kræfter. Begge har dog takket ja til at fortsætte som ambassadører for Audi fremover.

Hvordan kortene skal spilles kørermæssigt næste år, meldes ud på den store motorsportsmesse i Essen den 28. november.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •