Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Nyt SEAT team i STCC

Swedish
Touring Car
Championship 

18/11/08 
Yokohama

Mens der er meget stille omkring den hjemlige Danish Touringcar Championship (DTC) klasse i øjeblikket, er der god gang i rygterne omkring det svenske modstykke - Swedish Touring Car Championship (STCC).
 

Et af de hotteste rygter går på at Danielsson Motorsport (DMS) har indkøbt to SEAT Leon racere som de vil indsætte i STCC i 2009.

DMS er et team skabt rundt om/af den succesrige formel- og Porsche Cup kører Alx Danielsson, og det var oplagt at tro at han selv skulle køre i den ene af de to SEAT'er, men han har andre planer - forude venter en kontrakt i American Le Mans Series.

Indsættelsen af de to SEAT racere i STCC, er en naturlige forlængelse af det samarbejde teamet har med SEAT i Junior Touring Car Championship (JTCC) - det svenske modstykke til vores 1600 Challenge - hvor de i år havde to biler kørende.

Alx Danielsson oplyser at der er flere interesserede kørere til de to SEAT biler i STCC serien, men at der endnu ikke er underskrevet nogle kontrakter.
Ligeledesfortæller han at de to SEAT racere kommer fra den danske DTC klasse.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Alx Danielsson
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: