Macau GP - Race 2

WTCC
16/11/08

Fransk mesterskabsvinder
Robert Huff kørte i Chevrolet Lacetti endnu en sejr hjem. Yvan Muller rullede over som nummer to i SEAT Leon, men til gengæld vandt Muller det samlede mesterskab foran Tarquini, der sluttede på en 12. plads efter et møde med et løbsk hjul på den sidste omgang.

Pole position var besat af James Thompson og han holdt også føringen i det meste af løbet med Farfus og Tarquini lige i hælene på sig.
På den 8 omgang ramte Thompson muren og Farfus begyndte at kigge efter sin kommende sejr, men den glæde varede kort da han på sidste omgang tabte et hjul - Selvsamme hjul mødte Tarquini, hvilket kostede SEAT køreren en topplacering.

Robert Huff kørte først over stregen foran Yvan Muller og Andy Priaulx, hvilket for Yvan Muller betød at han bevarede føringen i det samlede mesterskab her i sæsonens sidste løb.
I de uafhængiges mesterskab kunne Franz Engstler med sin 6. plads indtage andenpladsen efter den spanske BMW kører Sergio Hernandez på førstepladsen.

27Kirill LadyginLada 110- 9 omg
Hurtigste omgangstid blev sat af brasilianeren Augusto Farfus i BMW320si, han kørte på 7. omgang tiden 2:32.933 hvilket gav ham en gennemsnitsfart på 144.06 km/t. Til sammenligning var gennemsnitshastighederne for Robert Huff og Yvan Muller i hele løbet på hhv. 141.31 og 140.58 km/t.