Macau GP - CTM Macau Touring Car Race

15/11/08

55. Macau Grand Prix
Jack Lemvard hurtig, men uheldig

For den dansk/thailandske BMW kører Jack Lemvard startede Macau Grand Prix weekenden flot med en 4. plads i den fri træning for deltagerne i 'CTM Macau Touring Car' serien, men siden da har han været forfulgt af uheld.

I kvalifikationen blev det kun til en enkelt omgang, og derfor også en sidste plads ud af seriens 35 deltagere - ikke just det bedste udgangspunkt på den snævre og meget kontant afregnende gadebane - Circuito da Guia - i Macau.

Jack Lemvard lod sig dog ikke slå ud af modgangen, og lige fra starten på det 12 omgange lange løb pressese han på for at komme frem i feltet - men midt i løbet gik det galt, Jack blev involveret i et uheld som implicerede fire biler, dermed var videre deltagelse ikke mulig.
En yderst ærgerlig afslutning. for det gik eller rigtig godt for Jack på dette tidspunkt, hvor han blandt andet havde sat løbets absolut hurtigste omgangstid, en tid der ikke blev rokket ved resten af løbet!

Ud af de 34 kørere der startede i løbet, var det kun de 20 der kom i mål, og blandt dem var det tre lokale kørere fra Macau der besatte podiepladserne.
Løbet blev vundet af Chan Man Fong der krydsede målstregen 3,044 og 9,711 sekund foran Eurico de Jesus og Mak Ka Lok - alle tre kørte i Honda Integra.
Jack Lemvard blev klassificeret som nummer 28.

Hurtigste omgangstid:
Jack Lemvard i BMW 320i med tiden 2:45,527 hvilket giver ham en gennemsnitsfart på den 6120 meter lange bane på 133,100 km/t.
Til sammenligning var Kenneth Look's poleposition tid på 2:45,314 / 133,270 km/t. - Jack tid ovenfor ville have givet ham startplacering som nummert to, hvis den havde været sat under kvalifikationen.

Der er endnu en dansk kører med ved det 55. Macau Grand Prix, det er Michael K. Christensen der stiller op i Formel BMW klassen, hvor han i går kørte hurtigste tid i den fri træning.