Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 3 UK

VW kommer til engelsk F3

Formel 3 UK 
15/11/08 

Volkswagen har underskrevet en kontrakt med det engelske Formel 3 team, T-Sport, aftalen betyder at T-Sport fra 2009 kører med VW motorer i den engelske Formel 3 serie.
 

VW har i de seneste par år udvidet stort på Formel 3 markedet, VW sluttede sammen med Edoardo Mortara på en samlet 2. plads i den europæiske Formel 3 serie, nu gælder det så England for VW.

”Vi ser meget frem til samarbejdet med VW til næste år, denne aftale handler ikke kun om at modtage motorer, men det er også en udviklingsaftale mellem T-Sport og VW”, udtaler Russell Eacott, team manager for T-Sport.

Volkswagen motorsportschef, Kris Nissen har holdt skarpt øje med T-Sport det seneste års tid og tilføjer;
”Jeg har holdt øje med T-Sport i denne sæson, de havde ikke den stærkeste pakke (Mugen-Honda motorer), men de gjorde et rigtigt godt stykke arbejde, og vi ser frem til samarbejdet med T-Sport”, siger den danske motorsportschef.

T-Sport var i 2008 det eneste Formel 3 team i England der stadig kørte med den traditionelle og meget succesfulde Mugen-Honda motor, men Mugan-Honda kombinationen har ikke været den stærkeste motor de seneste par år, men T-Sport teamet formåede dog at slutte på en samlet 4. plads med Sergio Perez i det engelske Formel 3 mesterskab i 2008.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Edoardo Mortara
  • Sergio Perez
  • T-Sport
  •      ASETEK SIMSPORTS