Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SR1 Challenge

Skal din SR1 ikke ud og luftes?

SR1 Challenge 
15/11/08 

Som nogen af jer muligvis har set er det åbnet mulighed for at Aquila SR1 kan deltage i den hollandske ”Winter Endurance Kampioenschap”. Jeg har vedhæftet noget information om serien. Hvis det skulle have interesse, har vi inden længe flere af de opdatere gearkasser klar.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

Som nogen måske også har bemærket har den opdaterede version af Elite gearkassen fungeret uden nogen problemer. Vi har efter et 2 timersløb på Padborg samt testdage på både Anderstorp, Padborg og Zandvoort haft en gearkasse skilt ad og ikke fundet nogen form for uregelmæssigheder. Vi forventer at gearkassen på alle SR1 racere er udskiftet til den opdaterede inden årsskiftet.


(Foto: Motorsporten.dk)

I løbet af december vil vi også offentliggøre kalenderen for SR1 challenge 2009. Jeg går ud fra at alle som har intentioner om at deltage i SEC (4 timers løb) allerede har tilmeldt sig hos Holger Møller Nielsen, eller vil jeg bede jeg om at gøre det snarest, da han den 1. december vil tage beslutning om SEC’s fremtid.

Aquila Racing Cars
Alex Frederichsen