Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Barrichello tæt på karrierestop?

Formel 1 
15/11/08 

Rubens Barrichello kan være tæt på at lægge hjelmen på hylden hvis det viser sig umuligt at finde et sæde i Formel 1. Alternative klasser er ikke aktuelle for den 36 årige brasilianer.
 

Kontrakten med Honda er udløbet og der er ikke meget der tyder på at Honda vælger at fortsætte med den rutinerede brasilianer. I stedet ser det ud til at to andre brasilianere er i spil til at tage over - Bruno Senna eller Lucas di Grassi er de bedste bud på arvtagerne efter Barrichello.

Det menes at der måske er mulighed for at skifte til Toro Rosso, men det vil kræve at Barrichello henter sponsorer med, og i et marked der er på vej ned bliver det ikke nemt for Barrichello. Men han er meget klar i talen om hvad der skal ske i fremtiden:
"Enten bliver jeg i Formel 1, eller også kører jeg ikke!"

Benji

Læs mere om:
  • Rubens Barrichello
  •