Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Ganassi og DEI danner partnerskab

NASCAR 
14/11/08 

NASCAR teamene Chip Ganassi og Dale Earnhardt Inc. slår sig sammen og kører fra 2009 under navnet, Ganassi Earnhardt Racing.
 

NASCAR er som alle andre også ramt af finanskrisen, dette betyder at mange af NASCAR teamene har haft svært ved at finde de budgetter der skal til, for at kæmpe med fremme i den efterhånden noget pengeslugende NASCAR Sprint Cup.

Alliancen mellem de 2 teams, betyder at Ganassi Earnhardt Racing i 2009 stiller op med 4 biler i Sprint Cup, 3 af bilerne bliver med Martin Truex Jr., Aric Almirola, Juan Pablo Montoya som kørere, den sidste bil mangler stadig en kører for 2009, men både Scott Riggs og A.J. Allmendinger sættes i forbindelse med netop dette sæde.

Ganassi Earnhardt Racing har endnu ikke offentliggjort hvilken bilfabrikant de kører med i 2009, men det forventes at det nye team vil benytte sig af Chevrolet.
”Det er blevet svært at konkurrere i NASCAR med 2 biler, derfor slår vi os sammen med Dale Earnhardt Inc. fra næste sæson, for dermed at stille endnu stærkere til start”, udtaler en af de nye medejere af Ganassi Earnhardt Racing, Chip Ganassi.

Både Ganassi Racing og Dale Earnhardt Inc. har haft svært ved at finde de fornødne sponsorer, det forventes at det nye makkerskab mellem de 2 teams vil betyde kostreduceringer for det nye team.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Juan Pablo Montoya
  • Chip Ganassi Racing
  • Ganassi Earnhardt Racing
  •