Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SP4

"Den skal blive nordens bredeste Supra"

Special Saloon Car
SP4 

12/11/08 

- lyder det fra Peter Vesti
Selv om dette års Special Saloon Car sæson forlængst er afsluttet, betyder det ikke at Toyota Supra køreren Peter Vesti holder vinterferie - tværtimod, der hersker stor travlhed i racerværkstedet!
 

Dels skal dette års racer lige gås i gennem og forbedres på et par punkter, dels er arbejdet med opbygningen af en helt ny racer ved at skulle gå i gang.

Den nye racer, som Peter selv skal køre i 2009, bliver en rørramme racer med et Toyota Supra karrosseri ud over.
''Bænken' som rammen skal bygges i er ved at være klar, og om kort tid begynder den nye ramme at tage form.

I mellemtiden har Peter modtaget et karrosseri kit med fire nye b-r-e-d-e skærme, større for- og bagkofanger samt tilhørende sideskørter.
Dette kit er nu monteret på den gamle Supra, for at afprøve pasformen, foretage nødvendige justeringer, afstivninger, mm.


(Foto: Vesti.dk)

Da det er planen at den gamle racer skal sælges har køberen nu mulighed for at vælge om det skal være som bilen kørte i 2008, eller med det brede kit monteret.

"Med det nye kit bliver den nordens bredeste Supra" - udtaler Peter Vesti med et grin - "der bliver plads til 14 tommer brede baghjul under skærmene!"

Selv om den gamle racer skal sælges, behøver den ikke forlade teamet, da Peter håber på et samarbejde med den eventuel nye ejer. Men det betyder ikke at der "kun" kommer til at stå to brede Toyota Supra'er i den kommende sæsons pittelt - for her stopper festen ikke!
Peter planlægger at opbygge endnu en bred Supra, som primært skal bruges til udstillingsbrug, det er med i planerne også at få den indregistreret til gadekørsel.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  •