Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Kevin Magnussen hurtigste mand i Formel Renault test

Formel Renault 
11/11/08 

Formel RenaultKevin Magnussen var hurtigste mand, da han testede Formel Renault for det tyske team Motopark Academy på Grand Prix banen Hungaroring i Ungarn.
 

Kevin har tidligere testet for Motopark Academy på Oschersleben i Tyskland og testen i Ungarn var en fortsat evaluering af mulighederne for Kevins fortsatte karriere i 2009, hvor Formel Renault 2.0 er en af mulighederne for den danske mester i Formel Ford.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det gik rigtig, rigtig godt” sagde Kevin Magnussen efter testen. ”Jeg havde et rigtig godt samarbejde med teamet og ingeniørerne og jeg lærte en hel masse. På brugte dæk var jeg 6/10 sek. hurtigere end næsthurtigste mand og på nye dæk var jeg 1/10 sek. hurtigere. Så jeg skal lære at hive mere tid ud af nye dæk, men det er jo derfor jeg er ude og teste, så jeg kan samle mig så meget erfaring som overhovedet muligt”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Motopark Academy
  • Hungaroring
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her