Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Jan Magnussen begejstret for GT2 Corvette

ALMS
GT Class 

10/11/08 

American Le Mans Series”Den er meget sjovere at køre end GT1 Corvetten” sagde GT1 mesteren Jan Magnussen overraskende efter en overstået Corvette test på Sebring, Florida.
 

”Der er meget mere krydsede arme” forklarede han, med henvisning til, at Corvetten med GT2 dele nu kører meget mere sidelæns end GT1 Corvetten gjorde.
Testen på Sebring er en af de mange indledende tests, som Corvette skal afvikle inden de efter Le Mans næste år, skifter fra GT1 klassen til GT2 klassen for at få mere konkurrence.


Jan Magnussen på Sebring i år, foran en ikke fabriksstøttet GT2 Corvette.
(Foto: Jan Kaiser)

”Vi har fået flere og flere GT2 dele på Corvetten, som vi tester, som forberedelse til næste år. Der er mange fundamentale ændringer, der skal virke. Motoren går fra at være en 7 liters motor til at være på 6 liter. Bremserne går fra kulfiber til stål og vi får mindre downforce bl.a. grundet de mindre bagvinger som reglementet foreskriver. Alle kørerne var enige om, at GT2 Corvetten faktisk var sjovere at køre end GT1 Corvetten. Det var måske ikke lige det vi havde forventet. Vi havde forventet, at det ville blive sjovere med den skarpe konkurrence fra Ferrari, Porsche, BMW, Panoz m.fl., men at bilen så også er sjovere at køre, er jo bare et ekstra plus” sagde Jan Magnussen efter de tre dages test, hvor han fik kørt 1.700 km.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Sebring
  • Corvette Racing gør sig klar til GT2 udfordring
  •