Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Force India opsiger kontrakt med Ferrari

Formel 1 
08/11/08 

- Gascoyne, Kolles og Missling opsagt?
Fredag blev det kendt at Force India har opsagt kontrakten med Ferrari om levering af motorer til Force India teamet.
 

Force India skal ikke længere kørere med motorer fra Ferrari. Det meddelte teamet fredag. Allerede før det brasilianske Grand Prix i sidste weekend, meddelte teamet at man har andre planer for fremtiden. Alle gætterier går i retning af et stort McLaren samarbejde. Dette er dog ikke bekræftet endnu.

Men det mere end antydes at det er McLaren at samarbejdet drejer sig om - og med. Derfor er Force India tvunget til at opsige kontrakten med Ferrari. Det har ganske givet kostet teamejer Vijay Mallya en ret stor pose penge at komme ud af kontrakten. Det forventes at man i nærmeste fremtid annoncerer hvem man i fremtiden vil samarbejde med.

Der sker også ændringer internt i teamet. Teamejer Vijay Mallya vil i fremtiden også være teamchef i et samarbejde med teamets egentlige direktør, Robert Fernley. En af teamets ledende designere, Mark Smith, skal sammen med teamets tekniske direktør, James Key, for fremtiden have ansvaret for de kommende biler. Det betyder at der ikke mere er plads til d'herrer Paul Gascoyne, Colin Kolles og Patrick Missling. De sidstnævnte vil i første omgang ikke stå i forreste række når det gælder design og ansvar. En endelig oversigt over organisationsændringerne vil blive udsendt fra teamet på mandag. Men det lugter stærkt af at Gascoyne, Kolles og Missling skal ud og søge andet arbejde.

Dons

Læs mere om:
  • Force India
  •