Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Kravet er sejr!

Rally 
06/11/08 

Så enkelt kan kravet til DASU Rally Challenge køreren Niki Bjerg udtrykkes inden sidste afdeling af Suzuki Swift Sport Cup, der køres som en del af Suzuki Tempest Rally lørdag den 8. november.
 

Det 24-årige rallytalent fra Dianalund kan stadig nå at vinde junior-mesterskabet, der er udskrevet for kørere født senere end 1. januar 1982. Her er præmien for at vinde blandt andet betalt deltagelse i British Rally Championship 2009.


(Foto: Jacob Ebrey)

Desværre er det ikke nok for Niki Bjerg og andenkører Arly Larsen at vinde. Skal de helt til tops, kræver det også, at nogle af de bedre placerede kørere enten udgår eller ender langt nede på resultatlisten. Men løbsserien har tidligere vist, at selv på løbets allersidste hastighedsprøve kan det gå galt, så intet er tabt, før målflaget falder på dagens sidste prøve.

Også Kenneth Madsen, nykåret danmarksmester og nyligt udnævnt DASU Rally Challenge kører, deltager i løbet i sin sædvanlige Suzuki Swift rallybil sammen med sin sædvanlige andenkører Carina Møller.

Som noget nyt får de danske kørere ikke lov til at lave deres egne noter til løbet, Normalt får kørerne og andenkørerne lov til at køre hastighedsprøverne igennem inden løbet og lave deres egne noter over prøvens sving, underlagets beskaffenhed etc. Den mulighed har de ikke i dette løb, som i stedet anvender et sæt standardnoter, som alle kørere og andenkørere skal bruge under racet på de fem hastighedsprøver, der hver skal køres to gange.

Første bil starter på første hastighedsprøve kl. 9 og ventes i mål kl. ca. 17:15.
Du kan følge løbet på swiftsportcup.co.uk.


Læs mere om:
  • Arly Larsen
  • Carina V. Møller
  • Kenneth Madsen
  • Niki Bjerg Larsen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: