Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Ny Chevrolet Cruze imponerer kørerne

WTCC 
07/11/08 

Chevrolet tester i disse dage den nye WTCC bil på Estoril banen. Både Alain Menu og Robert Huff har prøvet bilen og er yderst tilfredse.
 

Chevrolet Lacetti modellen kører sit formentligt sidste løb i Macau i WTCC serien om ganske kort tid. I hvert fald som fabriksbil. Men allerede nu er Chevrolet Europe i fuld gang med at teste afløseren som i Chevrolet sprog hedder Cruze. I disse dage køres den første offentlige test af bilen.


Her er den så - den nye Chevrolet Cruze
(Foto: Chevrolet-WTCC-Racing)

Alain Menu og Robert Huff har været ude at køre i bilen og begge er yderst begejstrede for bilen på det nuværende stadie af testforløbet. Begge kørere nævner de samme ting som en væsentligt forbedring på bilen. Nemlig at den større sporvidde er en klar forbedring af bilens håndtering. Alain Menu synes også at bilen reagerer flot i forhold til setup ændringer. Han nævner også at de kørte omgangstider under det hidtige testforløb, giver forventninger om noget godt. Begge kørere siger også at bilen generelt er noget nemmere at håndtere end Lacetti'en.


Her er den så - den nye Chevrolet Cruze
(Foto: Chevrolet-WTCC-Racing)

Lacetti'en er dog ikke helt glemt. Den er med til denne test også, i forberedelserne til den afsluttende afdeling af årets WTCC serie. Chevrolet Europe har allerede planlagt flere tests af Cruze modellen. Disse test vil blive kørt på et antal nøje udvalgte baner i den kommende tid.

Dons

Læs mere om:
  • Alain Menu
  • Robert Huff
  • Estoril
  • Chevrolet kommer med ny WTCC bil
  •