Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Conrad Euregio Rally

Rally 
05/11/08 

I weekenden 1.-2. november deltog Henrik Munk Hansen og Laurent Cecillon i 8. og sidste afdeling af Rally Clinic Dutch Open, som også var finale i ECA Cup'en.
 

Som det hører sig til årstiden blev løbet præget af vejret, eftersom hele lørdagen var en meget våd affære. Søndagen derimod bød på tørt og mildt vejr til stor glæde for deltagere og naturligvis 45.000 fremmødte tilskuere.

Eftersom holdet igennem sæsonen har kæmpet med tekniske problemer i form af 2 gearkasse-haverier samt en sprængt toppakning, var deltagelsen i Rally Clinic Dutch Open lidt en formalitet, hvorimod ECA-Cup'en var ramme alvor, idet holdet rent faktisk var med helt fremme inden finalen.


(Foto: Henrik Munk Hansen)

Som weekenden skred frem endte en del biler i grøften - sågar om søndagen, hvor det var tørvejr, men stadig meget fedtet.
Det dansk-franske hold blev dog på vejen gennem hele løbet og blev placeret som nummer 1 i klassen og 46 generelt af de 77 tilmeldte vogne, hvilket i RDO sammenhæng udløste en samlet 5. plads i gruppe A - TRODS ALT!

Hvem vinder ECA Cup'en?
Det var forventet, at der i forbindelse med præmieoverrækkelsen efter løbet skulle overrækkes præmier i ECA Cup'en. Det endte dog i anti-klimaks i og med at personen, som skulle stå for præmieoverrækkelsen aldrig dukkede op og ikke var mulig at kontakte på telefonen.
En nærlæsning af ECA Cup'ens hjemmeside udløste ikke spændingen. I følge Cup'ens vedtægter gennem flere år medregnes 2/3, max. 4, resultater af alle (i år 6 løb).
Men i forbindelse med opdateringen af resultaterne efter 5. afdeling, Peugeot Rally i Slagelse, indsneg der sig en pasus, hvoraf det fremgår at man skal have deltaget i løb i Holland, Tyskland og Danmark.
Så indtil arrangørerne af ECA Cup'en får opdateret hjemmesiden med de seneste resultater fra Conrad Euregio Rally står det hen i det uvisse, hvem der egentlig løber af med sejren i 2008.

Sæsonen er nu slut for i år og holdet vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der har støttet holdet i 2008.

Henrik Munk Hansen


Læs mere om:
  • Henrik Munk Hansen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: