Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brian Madsen stopper

DM Rally 
04/11/08 

-i Peugeot Sport Dealer Team
Brian Madsen har besluttet sig for at stoppe sin indsats i Peugeot Sport Dealer Team. Brian har valgt at koncentrere sig 100% om sin Peugeot forretning i Slagelse.
 

Det har naturligvis været en tung beslutning, men jeg har ikke kunnet finde de fornødne ressourcer til at fortsætte i det meget spændende projekt. Jeg ønsker teamet alt mulig held i fremtiden. Udtaler Brian Madsen.

Brian har gjort det rigtigt godt og vi kan uden tvivl bruge erfaringerne til at komme videre i vores projekt, Brian er stadig god for flere sæsoner bag rattet i en rallybil, hvem ved, måske ser vi endnu engang Brian indgå i et lignende setup inden for de næste 2-3 år. Vi vil nu koncentrere os om at finde en ny samarbejdspartner til sæson 2009. Udtaler Teamchef Jens-Ole Kristiansen.


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  • Peugeot Sport Dealer Team
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: