Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Team Olympiakos helt ude på Valllunga

SuperLeague 
02/11/08 

Kasper Andersens tidligere arbejdsgiver fik ikke nogen god dag på Vallelunga med deres nye, godt betalende, græske kører. I alle de 3 indledende træninger var han 4-5 sekunder langsommere end top 3 i feltet, anført af bl.a. Robert Doornbos, som Kasper flere gange tidligere i år har kæmpet meget tæt på tider med.
 

Stamatis Katsimis sluttede næstsidst i sin gruppe, og kom således ikke længere end de indledende heat i dagens kvalifikationskørsler.
Idag starter han næstsidst af de 18 deltagende biler i løbet på Vallelunga, der samtidig er årets næstsidste i serien, som afsluttes med løbet på Jerez i Spanien om 3 uger.

At Superleague Formula nu er oppe på 18 deltagende biler, viser at serien er ved at bide sig fast, og absolut bliver en klasse, vi kommer til at høre meget om i fremtiden. Et andet tegn på det, er de deltagende kørere:
Udover nævnte Robert Doornbos, der er anerkendt for sin succes, både som Champ Car kører og tidligere i Formel 1 for Jordan, er der andre kendte kørere fra GP2 serien, Formel 1 og Champ Car, som Antonio Pizzonia, Andy Souchek, Yelmer Buurman, Davide Rigon, Adrian Valles, Borja Garcia, Ryan Dalziel, Tristan Gommendy og Enrico Toccacello på startlisten hos de forskellige teams.

Mon ikke den svage indsats idag af Team Olympiakos' nye kører, sætter Kasper Andersens talent endnu mere i fokus, så det i sidste ende vil være en fordel for ham at teamet valgte at sælge hans sæde for ussel mammon.
Nu kan de fleste trods alt se, det ihvertfald ikke har været kørerens skyld, at teamet har haft middelmådige resultater hidtil.

Skal vi gætte på, vi ser Kasper Andersen tilbage i Superleague i Spanien igen, og i et bedre team i 2009 sæsonen!!

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Olympiacos
  • Vallelunga
  •