Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Papis til NASCAR

NASCAR 
31/10/08 

Det er ikke kun Paul Tracy der for tiden prøver udfordringen i NASCAR, den tidligere CART kører italienske Max Papis har skrevet under på en NASCAR kontrakt.
 

Max Papis der de seneste par år har været fabrikskører hos General Motors har besluttet at prøve lykken i den populære NASCAR Sprint Cup Series, det sker med Germain Racing. Papis og Germain Racing har skrevet under på en kontrakt gældende for 18 løb i 2009 sæsonen, men ”Mad Max” kan dog tage glæderne på forskud, han kører nemlig allerede for Germain Racing denne weekend på Texas Motor Speedway.

Max Papis har arbejdet på en NASCAR aftale i et stykke tid efterhånden, han har allerede kørt for Rusty Wallace i Nationwide serien, og for Hass CNC Racing ved road courses løbene i Sprint Cup.

”Dette er en kæmpe chance for mig, jeg har sammen med min familie arbejdet hårdt på denne mulighed og jeg er stolt over aftalen med Germain Racing”, udtaler Mas Papis der blandt andet var et af top navnene i CART tilbage i slutningen af 1990’erne.

Trods sine mange år på ovalbanerne i CART, erkender italieneren at han har meget at lære når det går løs på Texas Motor Speedway for Germain Racing’s Toyota med nummer 213.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Max Papis
  • Texas
  •