Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Kasper Andersen kommer ikke til start

SuperLeague 
01/11/08 

- i Superleague Formula på Vallelunga i denne weekend.
Det Tyske Team GU Racing, der står bag Olympiacos raceren, har meget overreaskende valgt at lade den græske reservekører Stamatis Katsimis sidde bag rattet i denne weekend. Dermed kommer Kasper Andersen ikke til start i næstsidste afdeling af Superleague Formula.
 

Beslutningen kommer bag på den danske racerkører, der i alle test har været i en helt anden klasse og været klart hurtigere end Stamatis Katsimis, og i sidste afdeling på Estoril i Portugal var Kasper blandt de aller hurtigste i feltet.

– Jeg kunne forstå teamets beslutning, hvis jeg havde kørt dårligt, men jeg har virkelig fået det optimale ud af Olympiacos raceren – når den har kørt, siger Kasper Andersen, der i otte Superleague Formula løb er udgået af de syv på grund af tekniske problemer med raceren.

– Det var først på Estoril for 14 dage siden, at vi virkelig fik fart i bilen, og her var jeg jo helt med fremme indtil gearkassen gik i stykker, siger Kasper Andersen.

Kasper Andersen har gennem hele sæsonen været utilfreds med Team GU Racings vedligehold og klargøring af raceren.

– Team GU Racing er både dygtige og flinke, men de har ikke haft den fornødne kapital til at køre og vedligeholde en racer på dette niveau, siger Kasper Andersen. Vi har da også gentagende gange drøftet dette problem med teamet, for at få raceren på det niveau der kræves for at være konkurrence dygtig, for det er jo ret frustrerende når jeg ved, at jeg burde køre med om podieplaceringerne, og så gang på gang må udgå, pga. et teknisk problem.

– Det hører naturligvis også med til billedet, at den græske reservekører Stamatis Katsimis har lagt et stort pres på teamet for at køre Olympiacos raceren i de sidste to afdelinger og så samtidig, er han kommet med en stor pose penge – og det kan man jo ikke fortænke ham i, siger Kasper Andersen, der efter udmeldingen fra det tyske team allerede har fået flere henvendelser fra andre teams i Superleague Formula, som gerne vil sikre sig Kasper Andersen for næste sæson.

– Lige nu holder jeg alle muligheder åbne. Vi tager til Italien i uge 47 for at drøfte mulighederne med et nyt Team for den kommende sæson, om det så bliver i samarbejde med Olympiacos eller en anden stor klub, er ikke afklaret på nuværende tidspunkt, men en ting er sikkert, jeg er meget interesseret i at køre Superleague Formula til næste år og gør det også. Det er en fantastisk racer og interessen for denne nye klasse vokser hele tiden, siger Kasper Andersen.

KA Racing


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • GU-Racing Team International
  • Olympiacos
  • Vallelunga
  • 02/11/08 - Vallelunga - SuperLeague
  •