Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Kasper Andersen stoppet i Superleague Formula?

SuperLeague 
31/10/08 

Team Olympiacos har til denne week-ends løb på Vallelunga i Italien tegnet kontrakt med den græske (!) kører, Stamatis Katsimis.
 

Dermed ser det ud til at Kasper Andersen efter en række skuffende løb, har valgt at stoppe sin karriere i Superleague Formula serien hos det græske team.

Da der ikke endnu er kommet en officiel meddelelse fra KA Racings bagland, kan vi jo kun spekulere i de reelle grunde til, at Kasper er stoppet her op til hans "hjemmebaneløb". Og om der måske er et andet team i kikkerten til en genoptagelse af karrieren i klassen.

Men det må siges at raceren, indsat i løbene af det tyske team GU Racing, absolut ikke har været optimalt klargjort i de indtil videre 4 løbsweekender, Kasper har deltaget i.

Nu må vi så blot håbe, at teamet ikke "tilfældigvis" møder op på Vallelunga med en godt forberedt bil, så en anden kører kan høste frugterne af Kasper Andersens hidtidige arbejde med teamet og raceren.

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Olympiacos
  •