Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Lokal Macau kører får comeback i finalen

WTCC 
31/10/08 

André Couto får comeback i WTCC seriens finale i Macau om godt 2 uger. Sidste år kørte han i én Alfa 156, i år skal han køre Honda.
 

André Couto som er en lokal Macau kører, får comeback i WTCC serien til årets sidste afdeling om godt 2 uger når finaleløbet kommer til netop Macau.

I sidste års finaleløb kørte han i en Alfa 156 og i år får han plads i en af N. Technologys Honda Accord racere. Allerede dagen efter sidste afdeling på Okayama banen i Japan, var han ude at teste bilen for første gang. Det skete på førnævnte bane, hvor han fik godt en time i bilen.

Han udtalte blandt andet følgende efter den første test:
"Bilen er meget forskellig i forhold til den Alfa jeg kørte i sidste sæsons løb i Macau. Jeg føler mig godt tilpas i teamet og jeg tror at jeg med deres hjælp sagtens kan finde mig til rette i bilen. Jeg er meget imponeret over James Thompsons præstation i bilen på Okayama banen, det beviser at bilen virkelig kan præstere og at den vil være i helt i top til Macau."

Det er endnu ikke oplyst om André Couto skal teste mere i bilen endnu sidste afdeling i Macau. Der foreligger heller ikke nogen oplysninger endnu om det bliver med en ekstra bil at N. Techonology stiller op eller om André Couto skal erstatte en af teamets andre kørere.

Dons

Læs mere om:
  • André Couto
  • N. Technology
  • Macau
  • Okayama
  • 16/11/08 - Macau - WTCC - FIA VM
  •