Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Michael Outzen: ”En sæson jeg aldrig glemmer!”

Danish
Touringcar
Challenge 

29/10/08 

Det har været noget af en sæson må jeg sige. Allerede første gang jeg satte mig ind i Chevrolet’en, vidste jeg at det ville blive en fantastisk, men hård, sæson.
 


(Foto: Michael Outzen Racing)

Efter vores shakedown test på Padborg, følte jeg mig allerede hjemme i Chevrolet teamet, i bilen og i de nye omgivelser omkring mig. Det var som var en drøm der gik i opfyldelse og da jeg allerede i andet løb fik min første finalesejr, vidste jeg at det ville blive en uforglemmeligt sæson. Det var en stor dag for mig, men også Chevrolet og alle mine sponsorer, som alle var mødt op på Ring Djursland. Der var dog mere i vente for 2008 sæsonen.

Da jeg i foråret fik tilbuddet om at køre for Aston Martin, i Le Mans Seriens løb i Barcelona var mine sponsorerer hurtige til at reagere. Vi havde så også kun 4 timer til at beslutte os, så der var ganske enkelt ikke tid til andet.


(Foto: Michael Outzen Racing)

Selvom bilen strejkede og ikke ville køre løbet, så gav det mig alligevel et indblik i den internationale motorsports scene, og i retrospekt var det en god beslutning at rejse til Barcelona.

Herhjemme arbejdede Chevrolet videre med at gøre Lacetti’erne endnu hurtigere end de allerede var og løbet på Padborg Park viste også tydeligt Teamet’s sande styrke med en 1’er og en 2’er til Chevrolet Motorsport i sommervarmen på Padborg Park.

Senere på året fik jeg igen muligheden for at køre for JWA Racing, da jeg blev tilbudt et sæde i deres Aston Martin sammen med Tim Sugden og Alan Van Der Merwe til Silverstone løbet i Le Mans serien. Selv om det ikke er nemt at indsætte en ny bil i en serie som Le Mans, så formåede vi længe, at ligge i Top 4. At slutte som nummer 7 var bestemt et acceptabelt resultat.


(Foto: Michael Outzen Racing)

Danish Touringcar Championship blev også en succes på målstregen. På baggrund af en solid indsats, kunne vi efter sidste løb tage en samlet nummer 3 i mesterskabet.
Det var ikke helt den målsætning jeg havde sat mig i starten af året, men det var stadig et godt resultat, som jeg, Chervrolet og mine loyale sponsorer er meget stolte af. Vi var trods alt med i mesterskabs kampen lige til det sidste og vi fik tillige kørt så mange point sammen, at vi kunne vinde teammesterskabet.

Nu går vi 2009 i møde. For og for mit vedkommende betyder det forhåbentlig nye udfordringer. Jeg arbejder intensivt på at skabe et økonomisk fundament så jeg kan deltage i Le Mans og Danish Touringcar Championship. Der er dog ikke lavet nogen aftale for Danish Touringcar Championship på nuværende tidspunkt, men forhåbentlig kommer der en afklaring inden udgangen af 2008.

Jeg vil gerne takke Chevrolet for et godt sammenarbejde i 2008 og ikke mindst mine sponsorer, for at have givet mig en sæson jeg sent vil glemme!

Michael Outzen

Michael Outzen Racing


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her