Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar Racing er klar til finalen

Rally 
30/10/08 

Finalen i Yokohama mesterskabet hvor Øst møder Vest køres søndag den 2. oktober i Nyborg på Fyn. Mange teams har allerede tilmeldt sig til løbet, deriblandt også Escobar Racing fra Køge, der stiller til start med deres Opel Corsa Super 1600.
 

Teamet der netop har vundet Yokohama mesterskabet øst i klasse fra 1400-1600 ccm, glæder sig meget til at komme til Nyborg og dyste mod nogle andre teams, end dem de normalt møder i løbene på Sjælland. Mange rigtig gode kører med Deres lynhurtige biler har meldt Deres ankomst, så der er ingen tvivl om andet end at konkurrencen om en topplacering bliver vanvigtig hård.


(Foto: Escobar racing)

Teamet ville dog helst ikke spå om resultatet på forhånd, men har tænkt sig at gøre en god profil og kører efter et godt resultat, i det der for Escobar Racing bliver årets sidste motorløb.

Bilen har gennemgået et sidste tjek, så teamet er klar til at drage mod Nyborg tidligt søndag morgen.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: