Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Uheld på uheld for Kevin Magnussen i Tyskland

ADAC
Formel Masters 

30/10/08 

Kevin Magnussen blev ramt af en hel serie af forskellige uheld, da han i weekenden kørte Formula ADAC Masters på Hockenheim for det hollandske team Van Amersfoort Racing. Problemerne startede allerede ved træningen fredag morgen, hvor en defekt benzinpumpe satte en stopper for Kevin.
 

Ved første tidtagning var der så problemer med den elektroniske motorstyring, ECU’en, og Kevin måtte derfor se sig selv helt nede på en uvant placering som nummer 14. I tidtagningen til andet løb var der problemer med batteriet og Kevin fik ikke sat en tid og skulle derfor starte andet løb fra sidste startplacering.

Første løb blev afviklet tidlig lørdag morgen og da løbet skulle starte var banen fortsat våd. Men fra den lave startplacering som nummer 14, var der al mulig grund til at satse. Kevin fik monteret tørvejrsdæk på bilen i håb om, at banen tørrede op. Men banen tørrede ikke op og Kevin var nødsaget til at satse yderligere for at mindske tidstabet og endte med at ryge af banen.

Ved andet løb, der blev afviklet søndag morgen, så det endelig ud til, at tingene begyndte at virke. Fra sidste startplacering lavede Kevin en fantomstart og var flyvende de første to omgange, hvor han, efter fantastisk kørsel, fik kørt sig op til en placering som nummer syv. Men foran Kevin skete et sammenstød, hvor Kevin blev ramt af forskellige vragdele. Der kom safetycar på banen, men da den igen blev fjernet, skulle det vise sig, at en af de skarpe vragdele havde ramt bremseslangen på Kevins bil og han endte derfor med bremsesvigt og måtte en tur i muren i Sachs Kurve. Det var en kedelig afslutning på en problemfyldt weekend.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det var en rigtig dårlig weekend. Så uheldig kan man ikke være” sagde Kevin Magnussen efterfølgende. ”Der var bare intet der gik min vej. Det gik sindssygt godt i andet løb, men så bliver vi ramt af andres uheld og mister bremserne. Teamet har tidligere givet mig rigtig godt materiel, så det er ikke noget at give dem skylden for. De er rigtig dygtige, så vi har sådan set bare, været ramt af en god gang sort uheld.”


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Van Amersfoort Racing
  • Hockenheim
  • 26/10/08 - Hockenheim - ADAC Formel Masters
  • Hockenheim - Kvalifikation 1
  • Hockenheim - Kvalifikation 2
  • Hockenheim - Race 1
  • Hockenheim - Race 2
  • Hockenheim - Træning
  •