Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Dobbeltsejr cementerede mesterskabet

Supercopa 
28/10/08 

Det er svært at tvivle på, om Nicki Thiim blev en fortjent mester i den tyske Seat Leon Supercopa. Efter at have sikret sig titlen allerede i sæsonens næstsidste løb, beviste han sit talent ved at tage en dobbeltsejr ved finalen på Hockenheim i den forgangne weekend.
 

GAG Racing, der har indsat Nicki's Seat i de sidste to sæsoner, havde i anledning af det vundne mesterskab fået malet bilen guldfarvet som en lille overraskelse til Nicki, og flere af banens danske gæster var også forbi for at hilse på det hotte, danske navn i Tyskland.

Efter at have sat pole position i tidtagningen, fortsatte Nicki Thiim i sit hæsblæsende tempo i første race, hvor han fra start trak fra konkurrenterne uden at se sig tilbage. I overlegen stil vandt han første heat og havde derfor 5. startplacering til næste race, der blev kørt tidligt søndag formiddag.


Nicki Thiim i sin guldbil foran Christoffer Nygaard.
(Foto: Natascha Theisen)

Igen var der god fart i guldkareten, men på sin vej mod endnu en sejr måtte han kæmpe en hård og intens kamp mod landsmanden Christoffer Nygaard, der har fundet god fart i bilen i denne sæson. Efter en lang duel trækker Nicki det længste strå, og kan igen køre over målstregen som vinder.

Dermed kan Nicki se frem til at modtage en guldmedalje for sin mesterskabssejr. Nummer to i mesterskabet blev hans teamkammerat, Jimmy Johansson fra Sverige, mens Christoffer Nygaard har indtaget bronze-pladsen.

Et stort tillykke til Nicki, Jimmy og Christoffer fra NickiThiim.com

Nickithiim.com

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • GAG Racing
  • Hockenheim
  • 26/10/08 - Hockenheim - Supercopa
  •