Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Historisk mesterskabs titel til Nicki Thiim

Supercopa 
24/10/08 

Med 6 sejrer og point i samtlige årets løb hidtil i SEAT Leon Supercopa mesterskab er det ikke tilfældigt at Nicki Thiim med to løb tilbage i serien allerede kan kalde sig champion.
 

Nicki Thiim er den første kører nogen sinde i Seat Leon Supercopas mere end 5 årrige historie der kan kalde sig tysk mester før tid, idet den unge sønderjyde nemlig inden weekendens 2 sidste løb på Hockenheim ring fører med 45 point foran svenske Jimmy Johanson og Christoffer Nygaard på 3. pladsen, og da der maximalt kan køres om 43 point er titlen allerede nu i hus.

Det skal fejres med maner, så det tyske GAG Racing Team ,som Nicki Thiim kører for, har lakeret den ellers helt blå Seat i guld farve, så der er lagt op til guld fest og champagne .

Nicki Thiim håber selvfølgelig at kunne slutte sæsonen af med et par gode resultater, ”men nu må vi se hvad weekenden bringer” siger Nicki fra Tyskland. ”Jeg håber dog at slutte af som jeg startede sæsonens to første løb, som for øvrigt også blev kørt på Hockenheim, for da vandt jeg begge løb. Men det bliver rigtig svært, for alle løb er meget tætte, men jeg håber da at kunne gøre en god figur.”

Det historiske mesterskab bliver også fra arrangørernes fejret idet en af de tyske OL guldvindere vinder i svømning, skal overrække mesterskabs pokalen, så det bliver stort.

Team Thiim
Dorthe Gulløve


Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • GAG Racing
  • Hockenheim
  • 26/10/08 - Hockenheim - Supercopa
  •