Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Kører fra Singapore får debut i WTCC

WTCC 
24/10/08 

En for os total ukendt kører fra Singapore, får debut i den skrappe WTCC serie i årets to sidste løb i henholdsvis Japan og Macau.
 

Melvin Choo er navnet på køreren, som i de to sidste løb stiller op for Thunder Asia, og det bliver i en BMW 320si han får sin debut i WTCC. Dermed bliver han umiddelbart den første kører fra bystaten Singapore, som får sin debut i en større international serie.

Melvin Choo er dog ikke helt ueffen til det at køre bil. Alene i år har han gjort det ganske godt. Han sluttede som nr. 2 i Asian Touring Car Series' Division 2 og er i øjeblikket den førende i class B i Porsche Carrera Cup Asia, ligesom han også i øjeblikket også ligger på en samlet tredjeplads i Aston Martin Asia Cup. Det er serier som vi i Europa ikke normalt beskæftiger os ret meget med, men konkurrencen på de kanter er ikke mindre end på vore breddegrader. Melvin Choo er en del af Team Singapore, som udvikler kørere og prøver at få dem etableret i større internationale racerserier.

Dons

Læs mere om:
  • Melvin Choo
  • 26/10/08 - Okayama - WTCC - FIA VM
  •