Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Nygaard klar til hård kamp

Supercopa 
23/10/08 

Christoffer Nygaard retter fokus mod kampen om podiepladserne
Det bliver altafgørende for de sidste podiepladser. Sådan er status før sidste runde i dette års Seat Cup. Det ligger fast, at Nicki Thiim bliver mester, mens andenpladsen og endnu mere tredjepladsen er i spil.
 

Christoffer Nygaard indtager netop tredjepladsen, men blev efter at være kørt af banen Nicki Thiim sat tilbage i kampen i sidste runde. Alligevel er fuldt ud koncentreret om at køre som minimum tredjepladsen i hus.


Christoffer Nygaard har fokus rettet mod kampen om podiepladserne i Seat Cuppens altafgørende sidste løbsrunde på Hockenheim i den kommende weekend.
(Foto: Natascha Theisen)

"Det kræver fuld fokus hele weekenden. Der er virkelig skarp konkurrence med gode kørere," siger Christoffer Nygaard.

Løbet køres på Hockenheim efter den normale praksis med træning fredag, kvalifikation og første løb lørdag, mens der søndag køres andet løb. Christoffer Nygaard har seks point ned til fjerdepladsen. Der er 32 point op til andenpladsen, så med de maksimale 43 opnåelige point ser den mulighed meget vanskelig ud, erkender Christoffer Nygaard.

Men viser muligheden sig, så er han parat til at gribe chancen.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • Hockenheim
  • 26/10/08 - Hockenheim - Supercopa
  •