Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Polo Cup Tyskland

Saison Abschluss

Polo Cup - DE 
22/10/08 

En yderst spændende sæson lakker mod enden, når Grand Prix-banen Hockenheim Ring i den kommende weekend traditionen tro lægger asfalt til finalerne i de meste betydende motorsportsklasser i Tyskland – DTM, Formel 3, Formel ADAC Master, SEAT SuperCup, VW Polo Cup m. fl.
 

For det unge nordsjællandske racer-talent, Kennie Frydkjær Jensen, betyder det samtidig afslutningen på karrierens hidtil mest lærerige sæson:
”Det har været en super spændende debut-sæson i international motorsport og jeg føler jeg har lært en masse, hver gang vi har kørt løb!” siger Kennie og fortsætter: ”Det er et benhårdt felt der er i Polo Cup’en – nogle af Europas hurtigste talenter indenfor statndard-biler – så, hvis du vil være med helt fremme, skal der gi’s gas!” siger han med henvisning til de gæste-kørere, der har været gennem sæsonen – og som alle er blevet hægtet af, også selvom de har haft flere års erfaring med sig!
”Det kan godt være, at en VW Polo i nogens øjne ikke er en ’rigtig’ racerbil – men der er fa**** forskel på at køre stærkt i den, som man gør i Danmark og så hive de absolut sidste 1/100 ud af den, som det kræves, hvis du vil være med fremme i Tyskland!”


(Foto: Natascha Theisen)

Som det er traditionen i tysk banesport, både starter og slutter sæsonen på Hockenheim – så finalen bliver dermed sæsonens andet besøg på banen.

”Jeg kom noget hovedkulds i gang med sæsonen i år, men fik alligevel kørt en 13’ende plads hjem i første løb. Men, den placering håber jeg da, at jeg kan forbedre i den kommende week end” slutter nordsjællænderen, der i øvrigt håber at kunne fortsætte i Polo Cup'en til næste år.

Der er træning og tidtagning på lørdag og selve løbet køres søndag morgen kl. 08:00.

Vitesse Racing
Kurt Rene Jensen


Læs mere om:
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Vitesse Racing
  • Hockenheim
  • 26/10/08 - Hockenheim - Polo Cup - DE
  •