Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Force India i samarbejde med McLaren

Formel 1 
22/10/08 

Der har længe været rygter om det, og mange i pitlane har talt om det. Tilsyneladende er et samarbejde mellem Force India og McLaren på vej.
 

Under det kinesiske Grand Prix forleden, kom det frem at en samarbejdsaftale mellem Force India og McLaren sandsynligvis kun mangler at blive underskrevet. Samarbejdsaftalen betyder at Force India fremover vil kunne anvende et McLaren chassis ligesom Toro Rosso anvender Red Bulls "aflagte" chassiser.

Aftalen er ikke eksisterende hvis man spørger Ron Dennis, men flere andre teamchefer, deriblandt Gerhard Berger, mere end antyder at en aftale er så godt som på plads.

En sådan aftale kan måske være med til at puste lidt til en ide som Bernie Ecclestone flere gange har været fremme med, nemlig at det skal være tilladt at anvende hinandens teknologier for at gøre Formel 1 billigere at deltage i. En form for genbrug om man vil.

Såfremt aftalen ellers bliver til noget - og Force India forsætter med at anvende Ferrari motorer - så kan vi se frem til en interessant konstellation, nemlig et McLaren chassis med Ferrari motor.

Dons

Læs mere om:
  • Force India
  • McLaren Formula 1
  •