Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford

Ærgerligt VM resultat for Søren Mosebo

Formel Ford 
21/10/08 

En ellers god Formel Ford sæson for Søren Mosebo, hvor tiderne og farten kun var blevet bedre, sluttede med et skuffende resultat i VM på Branch Hatch.
 

Søren var taget med teamet direkte til Branch Hatch efter sidste løb på Jyllands ringen, hvor Søren sluttede sæsonen med en samlet bronze i DM samt sølv i NEZ formel Ford.

I det første tests på det meget flotte baneanlæg i England, var Søren rigtig godt med, og tingene så fornuftige ud, især taget i betragtning at Søren ikke tidligere har kørt på banen.


(Foto: Ted Oddy's Photos)

Onsdag går støddæmperne foran på Sørens bil i stykker, og torsdagen i sidste test får Søren igen nogle problemer med bilen.
Bilen kører ikke optimalt som i de tidligere tests, og da der ikke er flere tests før tidstagningen, opdager vi først efter en skuffende tidstagning, at koblingen var defekt.

Nu er det op af bakke, og bilen når ikke at blive optimal, som den har været tidligere på ugen, så Søren kommer slet ikke op i den fart han ellers har vist, især sidste på sæsonen i Danmark.

Men en fantastisk oplevelse at være til Formel Ford Festival, det er en meget imponerende bane, og meget positivet, at møde så mange Formel Ford kører og fans, fra hele verden.

Mosebo


Læs mere om:
  • Søren Mosebo
  • Brands Hatch
  •