Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Kasper Andersen flyvende på Estoril

SuperLeague 
20/10/08 

En stærkt kørende Kasper Andersen blev stoppet af overophedet motor og en ødelagt gearkasse på Estoril i Portugal.
 

Damned ..., Team GU Racing, der servicerer Olympiacos-raceren, var ikke i tvivl om, at Kasper var skuffet, da han efter overbevisende kørsel i anden afdeling af Superleague Formula på Estoril i Portugal trillede i pit med en ødelagt gearkasse.

– Havde gearkassen bare holdt 10 minutter længere, var en podieplacering ikke urealistisk, siger en ærgerlig Kasper Andersen fra Estoril.

Inden da, havde han kørt sig op fra en startplacering som nummer 8 til en femteplads, og havde efter pitstop og nye dæk virkelig fart i bilen. Kasper Andersen var i det hele taget flyvende på Estoril. I lørdagens kvalifikation om startplaceringerne var han hurtigst i sin gruppe, og kun en lille kørefejl i sidste sving i semifinalen mod AC Milan betød, at han ikke gik videre til finalen.

Kaspers flotte kørsel i kvalifikationen betød, at han skulle starte som nr. 3 i søndagens første afdeling. Her var Kasper igen uheldig. Lige før starten koger motoren over, hvilket automatisk får sikkerhedssystemet til sætte motoren ned i omdrejninger.

– Mens de andre brølede forbi mig med ca. 11.000 omdrejninger, tøffede jeg af sted med ca. 6.000 omdrejninger, og inden vi når første sving var jeg røget fra tredjepladsen ned til sidstepladsen, siger Kasper Andersen.

En omgang var dog nok til at køle motoren ned, hvorefter Kasper kunne indlede jagten på feltet. Efter aggressiv kørsel sluttede Kasper på tiendepladsen ud af de 18 startende Superleagueracere.

– Jeg var virkelig godt kørende på Estoril, hvor vi endelig havde fået fart bilen – så det var bare sort uheld med de to motorproblemer, siger Kasper Andersen, der efter den flotte kørsel på Estoril er ekstra opsat på at køre Olympiacos-raceren helt frem til en podieplacering, når det om 14 dage går løs på Vallelunga nord for Rom.

Anders Correll


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Olympiacos
  • Estoril
  • 19/10/08 - Estoril - SuperLeague
  •