Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar Racing Yokohama mester 2008

Rally Sprint 
19/10/08 

Søndag blev 4. afdeling af Yokohama mesterskabet øst for Storebælt afviklet på Regnbue Ringen i Næstved og samme dag sikrede Escobar Racing fra Køge sig endnu et Yokohama mesterskab i klassen fra 1401-1600 ccm.
 

Escobar Racing førte mesterskabet inden starten og kunne reelt nøjes med en placering som nr. 4. i klassen for at kunne kalde sig mestre for i år.

Teamet ville gerne gentage succesen fra 3. afdeling i Ørslev, hvor det blev til en flot klassesejr, men havde hjemmefra lagt en helt klar strategi om, at man på intet tidspunkt ville sætte et eventuelt mesterskab over styr.


(Foto: Escobar-Racing)

Teamchef Henrik Dernoff: Vi er meget glade for at have vundet mesterskabet i vores klasse. Vi havde inden start en fornuftig pointføring og havde aftalt at vi ville kører taktisk og stærkt, uden at sætte noget over styr.

Forspringet var 10 point til Anders Lysen i Suzuki Swift og vi viste at vi skulle slutte i top 4 i klasse for at sikre os mesterskabet. Det blev virkelig gået til stålet i dag. Vi plejer at have nogle tætte dueller med Lysen, men i dag måtte vi bare konstatere at Anders var hurtigere.

Mesterskabet sikrede os samtidigt en plads i finalen der køres i Nyborg den 2. november. Her skal Øst kæmpe mod Vest.

Det glæder vi os rigtig meget til. Det bliver sjovt at komme over og dyste mod nogle andre teams slutter Henrik Dernoff

Ud over en 2 plads i klassen i dag til Escobar Racing rakte det samtidigt til en 3. plads generelt.

Løbet blev i øvrigt vundet af Henning Fabricius i Mitsubishi Lancer med en margen på bare 3/10 sekund foran Anders Lysen Sorø.

Escobar Racing ønsker Henning og Lone tillykke med sejren.

Henrik Dernoff


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: