Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Datoerne for 24H Nürburgring 2009 fastlagt

24H Series 
20/10/08 

24H Nürburgring 2009 vil finde sted i dagene 21. – 24. maj 2009. Tidspunktet giver masser af muligheder for at være til stede ved løbet, da det falder sammen med Kristi Himmelfartsdag, der for mange medfører en ekstra fridag om fredagen.
 

Traditionelt er der omkring 220.000 tilskuere til den fantastiske begivenhed, men masser af tilskuerpladser og områder til telte og campingvogne betyder at der altid er plads til alle.


(Foto: GRC Racing)

Mere end 200 biler i en snes forskellige klasser vil deltage i løbet, der i prestige kun overgås af 24H Le Mans.

GRC Racing deltager naturligvis i løbet, der er teamets årlige højdepunkt:
”24H Nürburgring er et helt specielt kapitel i motorsport”, fortæller teamchef Jan Kalmar. ”Prestigemæssigt ligger Le Mans selvfølgelig højere, men det er her på Nürburgrings ca. 25 km lange Nordschleife man dels møder det største antal forskellige biler, dels kæmper med vel nok verdens mest krævende racerbane. For os som team er det selvfølgelig en helt speciel begivenhed, men vi ved også fra de gæster vi har haft med som tilskuere at den atmosfære og hektik de har oplevet her findes ikke magen til i motorsport. Tilskuerne kan komme helt tæt på, og med helt tæt på mener jeg bogstavelig talt inde i pitgaragerne under selve løbet. Har man ikke været til 24H Nürburgring før giver placeringen i forbindelse med Kristi Himmelfartsdag næste år i hvert fald en god mulighed for at prøve det”.


(Foto: GRC Racing)

Hvilke og hvor mange biler GRC Racing deltager med er endnu ikke afgjort, men at teamet deltager ligger helt fast. Teamets forberedelser kan følges på GRC-Racing.com.

Peter Hindsgaul
GRC Racing


Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  • 23/05/09 - Nürburgring - 24H Series
  •