Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Force India med samme kørere i 2009

Formel 1 
18/10/08 

På trods af at ingen af dette års to kørere i det nye Force India team har opnået at score nogle VM point, er teamejer Vijay Mallya så tilfreds med deres indsat, at han i går forlængede deres kontrakter til også at gælde sæsonen 2009.
 

Hvis Giancarlo Fisichella og Adrian Sutil ikke når at score nogle point i denne sæsons to sidste løb, så kan det være at deres chancer i Force India bilerne bliver lidt bedre næste sæson, da det forlyder at teamet ligger i forhandlinger med Mercedes Benz om en motorkontrakt for 2009.

Vijay Mallya udtaler:
"Jeg har gjort det helt klart, jeg er tilfreds med både teamet, Adrian Sutil og Giancarlo Fisichella, derfor skal de fortsætte samarbejdet i 2009!"

En kører som nok er lidt skuffet over at Fisichella og Sutil har fået forlænget deres kontrakter, er den tidligere Red Bull kører Vitantonio Liuzzi, der havde sat næsen op efter en plads i Force India teamet i 2009.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Adrian Sutil
  • Giancarlo Fisichella
  • Force India
  •