Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford

Kevin Magnussen tilfreds efter tidtagning

Formel Ford 
18/10/08 

- til Formel Ford Festival
Kevin Magnussen kørte i sin Aquila FD1 på sjette bedste tid i sin gruppe af fjorten biler, da tidtagningen til Formel Ford Festivalen fredag blev afviklet på Brands Hatch. Kevin Magnussens tid var den hurtigste tid sat af en dansker ved fredagens tidskørsel.
 


(Foto: Jan Kaiser)

Der har været rettet stor opmærksomhed mod den kun 16 årige dansker, der stiller til start på Brands Hatch sammen med sit danske team Fukamuni Racing. Som søn af Jan Magnussen, der vandt Festivalen i 1992, stiller man ikke ubemærket op til VM i Formel Ford. Til trods for, at langt de fleste af modstanderne er ældre og har flere års erfaring i racerbiler end Kevin, og at Fukamuni Racing stiller til start i en dansk designet og dansk bygget Formel Ford racer, så har flere eksperter tippet Kevin til en topplacering på Brands Hatch. Og ved dagens tidtagning fik Kevin Magnussen også vist, at han er en af dem, man skal regne med i kampen om de bedste placeringer, når finalen afvikles søndag. Sølle 0,272 sekund skilte Kevin Magnussen fra hurtigste mand, en tidsf orskel Kevin mener, han godt kan finde.


(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg overhaler to biler på min hurtigste omgang og jeg tror det koster mig 2-3 tiendedele sekund. Så selvom jeg godt ville have været længere fremme end sjettepladsen, så er jeg godt tilfreds. Bilen kørte godt og jeg ved, at farten er der, men det er nogle erfarne gutter jeg er oppe imod. Nu skal jeg bare i gang med at lave nogle overhalinger i morgen”.

Kevins første prefinale afvikles lørdag kl. 16.15. Semifinaler afvikles søndag kl. 11.35 og kl. 12.10 og finale afvikles kl. 16.40. Alle tider er lokal tid (+1 time for DK tid).


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Brands Hatch
  •