Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Marco Sørensen vandt igen i Tyskland

ADAC
Formel Masters 

21/09/08 

Marco Sørensen beviste igen for sine tyske fans, at hans sejr for to uger siden på Eurospeedway syd for Berlin, ikke var nogen tilfældighed. I denne weekends afdeling, som blev kørt Sachenring tæt ved Dredsen i Tyskland, satte han igen bilen på poleposition til begge løb.
 

Uheldigvis måtte han se en sikker sejr smuldre imellem fingrene i lørdagens løb. En hjulmøtrik løsnede sig og Marco, som på dette tidspunkt havde opbygget et komfortabelt forspring på syv sekunder, måtte skuffet køre i pit. I finaleløbet søndag blev der ikke foræret noget væk. Løbet blev afviklet i silende regn, og Marco kunne køre først over målstregen med et forspring på hele 13 sekunder.


Marco vandt igen i tysk Formel Master.
(Foto: Marco Racing)

Marco udtaler, at han er specielt stolt af denne sejr. Jeg havde aldrig kørt en eneste omgang i bilen i regnvejr før, så det var med lidt sommerfugle i maven, at jeg skulle starte fra pole. Da starten gik, skulle jeg lige finde niveauet for grebet i regndækkene, og faldt ned på tredjepladsen. Men allerede efter første omgang kunne jeg tage føringen igen, og omgang for omgang udbygge forspringet.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Marco Racing
  • Sachsenring
  • 21/09/08 - Sachsenring - ADAC Formel Masters
  •