Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Jan Magnussens Corvette starter fra Pole Position

ALMS 
04/10/08 

American Le Mans SeriesMesterskab kan blive afgjort denne weekend
Jan Magnussen og holdkammerat Johnny O’Connell starter fra Pole Position i deres Corvette C6.R i GT1 klassen, når det amerikanske langdistanceløb Petit Le Mans afvikles natten til søndag dansk tid.
 

Det var Johnny O’Connell, der kvalificerede bilen og han slog Beretta i den anden Corvette med den mindste margin, kun 0,047 sekund.


Jan Magnussens Corvette starter fra Pole Position.
(Foto: Christina Bergdahl)

For Magnussen og O’Connell er løbet på Road Atlanta af ekstra stor vigtighed, da en sejr i det 10 timer lange løb vil sikre dem mesterskabet, til trods for, at der endnu er en afdeling tilbage i den Amerikanske Le Mans Serie. Men samtidig skal der ikke tages chancer, da titlen også vil være deres, hvis de blot slutter som toer i denne og næste afdeling.

”Det var vigtige 47 tusindedele” sagde Jan Magnussen om den lille margin, der adskiller de to Corvetter. ”Selvfølgelig kan der ske meget i et 10 timers løb, men vi ved også, at hvis der kommer en safetycar på banen på det forkerte tidspunkt, så den kommer ud mellem vores to biler, ja så mister man hurtigt en omgang. Derfor var det vigtigt for os, at starte på Pole, men det bliver fortsat et rigtig svært løb. Der er 21 prototyper med i løbet og de dykker konstant indenom i sidste øjeblik, så det gælder om at være vågen og holde sig ude for problemer”.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny O'Connell
  • Corvette Racing
  • Road Atlanta
  • 04/10/08 - Road Atlanta - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS