Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Kevin Magnussen på vej mod mesterskab i første sæson

Formel Ford - DK 
11/10/08 

Det kommer næppe som en overraskelse for motorsportsentusiaster, at Kevin Magnussen i Aquila kan vinde det danske mesterskab i Formel Ford på søndag.
 

Efter en sæson, hvor Kevin Magnussen, der kører for Fukamuni Racing, har domineret dansk Formel Ford, kommer det nok mere som en overraskelse, at Kevin endnu ikke har titlen i hus. Men udelukkelse fra to løb på Sturup og gearkasseproblemer ved sidste afdeling på Padborg, der kostede endnu en sikker sejr, betyder, at afgørelsen først falder på søndag.


Kevin Magnussen kan søndag sikre sig Danmarksmesterskabet i Formel Ford.
(Foto: Jan Kaiser)

Men med 10 sejre på kontoen i 12 løb, så skal der kun12 point til for at sikre sig mesterskabet foran papfætter Dennis Lind, der i år har vundet 3 sejre. Det betyder, at Kevin Magnussen med e n fjerdeplads sikrer sig en flot titel i sin første sæson i racerbiler.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Jyllandsringen
  • 12/10/08 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK - DM
  •