Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

PG Rallysport uheldig

DM Rally 
15/10/08 

Martin Pedersen og Teddy Grasson i deres nye Suzuki Swift 1600 Challenge, deltog denne weekend i DM finalen til et flot og meget velorganiseret rally, arrangeret af Slagelse Auto Sport.
 

På første prøve ligger Martin Pedersen åbenbart ud i et fornuftigt tempo, for teamet er hurtigere end den senere vinder af klassen. Hensigten var dog blot at lære bilen at kende, og tage det helt stille og roligt. Hvilket hele dagen også forløb med.


(Foto: John Larsen / Rallyinfo.dk)

Det hele forløber efter planen, dog har teamet en chikane i form af en BMW M3 på prøve 2, en overhaling af en meget bred Escort på prøve 3, og så går samtaleanlægget ned efter 3 kilometer på prøve 4, ikke optimalt! Ud til prøve 5 efter service, hvor vi siger stor tak til de erfarne mekanikere fra Suzuki Motorsport med hjælpen på vores nye Swift.

På prøve 5 kommer teamet dog ikke længere end halvvejs, da en afkørsel gør at teamet ikke kan fortsætte med et venstre forhjul der har en helt forkert vinkel!

Martin Pedersen: ”Det er min fejl, jeg tager fejl af mine egne noter og forveksler en venstre i tredje gear til en venstre i femte gear. Hastigheden er for høj, jeg kan ikke nå at gøre noget og prøver at få os ud på marken i stedet for en række træer, men en bunke jord stopper os rimelig hurtigt! Desværre får vi revet det venstre forhjul af, og knuser køleren. Men vi var heldige at det ikke gik værre. Jeg er super skuffet over mig selv, det var min første rigtige afkørsel i karrieren, og det var absolut ikke pga. Suzukien der fungerede helt fint. Der er masser af fart i den Swift, og vi skal nok blive et godt par i fremtiden.”

Martin fik efterfølgende en tur i ambulancen, dog kun til et tjek. Og lidt ømme muskler var den milde dom.

Stort tillykke til Karl-Åge Jensen og Hans Marx for deres flotte comeback, som vindere af Peugeot Rally 2008.

Teamet ser tilbage på en sæson fyldt med sejre, og frem til sæson 2009 med en masse løb i deres fine nye Suzuki Swift, i både ind og udland. PG Rallysport takker til sidst deres fantastiske sponsorer for en super sæson, med en uvurderlig støtte.

PG Rallysport


Læs mere om:
  • Martin Pedersen
  • Teddy Grasson
  • PG Rallysport
  • Slagelse
  • 11/10/08 - Slagelse - DM Rally
  •