Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar Racing klar til at forsvarer føring

Rally Sprint 
16/10/08 

Når 4. afdeling af Yokohama mesterskabet øst for Storebælt køres søndag den 19. oktober på Regnbue Ringen i Næstved, bliver det endnu engang med deltagelse af Escobar Racing fra Køge.
 

Teamet der fører mesterskabet i klassen foran Anders Lysen Sorø, i Suzuki Swift, er ekstra opsat på at gentage succesen fra 3. afdeling i Ørslev, hvor det blev til en flot klassesejr.

Prøven i Næstved, der er 1300 meter lang pr. omgang har aldrig tidligere været kørt i Yokohama mesterskabet.

På turnerings ledelsens hjemmeside beskrives prøven som ”en rigtig racer bane” og hele holdet bag Escobar Racing glæder sig meget til at afprøve banen.

2. kører Jess Larsen fortæller: Vi glæder os rigtig meget til at skal køre i Næstved. Vi skal jo ned og forsvarer vores føring i mesterskabet, og vi ved af erfaring at man ikke skal læne sig tilbage i sædet og slappe af bare fordi man ligger nr. 1.
Vi kører altid efter det princip, at det er fuld gas lige fra start og så kan vi slappe af når vi har passeret det ternede flag. Vi er udmærket klar over der bliver hård konkurrence fra de andre, men vi mener også at vi har en realistisk chance for at vinde mesterskabet hvis alt fungerer på dagen slutter Jess Larsen.

Teamet melder alt klart til løbet. Corsa'en er justeret, kontroleret og afprøvet og servicevognen står pakket, så nu er der kun tilbage at vente på at det bliver søndag den 19. oktober.

Henrik Dernoff


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: