Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Jesper Sylvest: ”Der er stadig fart i den gamle”

DTC Cup 
15/10/08 

Jesper Sylvest sluttede sin 2008-sæson med pokal og champagne, da årets sidste DTC-løb blev kørt på Jyllandsringen.
 

”Vi fik pokaler alle fire i teamet – det var stort,” siger Jesper Sylvest, der måske har kørt sit sidste DTC-løb. Måske ikke, for han håber stadig, at der i fremtiden kan blive plads til et løb eller to. For lysten er der stadig. Specielt efter den sæsonafslutning, han oplevede.

”Jeg fik vist, at der stadig er fart i den gamle,” fortsætter han. ”Det var godt at slutte på podiet. Jeg må indrømme, at når man får lidt succes, så ved man godt, hvorfor man altid er blevet ved med at køre race, for de oplevelser er ikke de værste, der kan overgå en…”


Jesper Sylvest på podiet (til højre).
(Foto: Vibeke Holgaard)

Årets sidste DTC-afdeling blev en weekend med konstant stigende formkurve. En 14. plads i første løb. En 13. plads i andet løb, og finalen endte med en niendeplads – årets næstbedste resultat.

”Jeg synes, at det gik OK. Jeg have lavet en strategi om, at jeg ville være mere aggressiv i starterne. Nu måtte det briste eller bære, og det gav resultat. Jeg tog en del placeringer i starten, og det er altid nemmere at komme fornuftigt hjem, når man ligger i nærheden af top 10,” siger Jesper Sylvest.

”Specielt i finaleheatet havde jeg nogle gode herredyster med Robert Schlünssen, og det lykkedes mig at holde ham bag mig. Jeg kunne mærke, at han var der. Han daskede på mig flere gange. Bagefter kom han over til mig og sagde It is the best blocking I have ever seen. I tried everything, but I couldn’t get by. Og så grinede han.”

Jesper Sylvest havde også det store smil fremme, da året var omme med pokal i årets sidste finale.

”Nu må vi se, om Nicolai kan fortsætte familiens gode takter i kartingsporten,” siger Jesper Sylvest med henvisning til næste generation, som han nu vil koncentrere det meste af indsatsen omkring. ”Jeg kommer nok alligevel til at stifte en del bekendtskab med DTC og folkene i klassen. Henrik Lundgaards søn skal nemlig køre i samme klasse som Nicolai til næste år…”

Jesper Sylvest vil gerne takke sin faste mekanikerstab, sine sponsorer og folkene i Poulsen Motorsport for sæsonen 2008.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Poulsen Motorsport
  • Sylvest Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 12/10/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •  



    ASETEK SIMSPORTS