Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Super sæson afslutning…

Clio Cup - DK 
15/10/08 

Clio CupDa Thue Kristensen sent søndag eftermiddag kiggede tilbage på hans første sæson i Renault Clio Cup, så han både op og nedture, heldige og uheldige situationer, men alt i alt, var det en super glad Thue Krisensen som kiggede tilbage...
 

Sæsonen sidste løb i Renault Clio Cup blev afviklet denne weekend på FDM Jyllandsringen ved Valvoline DM-finalen, og Thue Krisensen var super opsat efter han havde fundet farten ved sidste afdeling på Padborg Park.

Thue Kristensen kunne under lørdags tidtagning kører sig ind på en 9. plads, i det hårde felt, efter tidtagningen sagde Thue Kristensen, Citat: ” jeg er bare ikke skarp nok på Jyllandsringen”.


De værste buler var blevet rette ud til dagens 2. heat , men man kunne stadig se resultatet af påkørslen i heat 1.
(Foto: e-image.dk)

Søndagen første heat blev en meget kort fornøjelse for Thue Kristensen, allerede for enden af publikums langsiden var det slut, efter lidt udskridning, blev Thue Kristensen ramt så hårdt af en konkurrent, at bla. en siderude blev smadret, og hele venstre baghjulsophæng blev slået så skævt, så Thue Kristensen kunne ikke gøre andet end at køre sin Renault Clio ud på græsset, og se resten af racet herfra.

I pausen mellem heat 1 og heat 2, blev der skruet som en gal på Thue Kristensen’s Renault for at få den klar, en ny bagbro, en ny siderude og de største buler blev rette ud, så bilen så noglelunde ud til dagen heat 2.

Årets sidste løb, søndag eftermiddag, her startede Thue Krisensen fra 9. pladsen, og hurtigt var han oppe en en 6. plads, og her kunne Thue Kristensen også slutte årets sidste løb i Renault Clio Cup’en.


Der var kommet fart i Thue Kristensen’s Renault Clio til dagens 2. heat, her kunne han slutte på 6. pladsen.
(Foto: e-image.dk)

Det var en super glad Thue Kristensen efter årets DM finale, farten er fundet i bilen, nu skal der bare lidt mere held til for at komme på præmiepodiet, og allerede nu glæder han sig til næste sæson..

Thue K.


Læs mere om:
  • Thue Kristensen
  • Poulsen Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 12/10/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •